Je hebt nog geen hbo-/wo-diploma

Je hebt nog geen hbo-/wo-diploma

Ben je op zoek naar een baan, heb je nog geen hbo-diploma, maar wil je wel een toffe opdracht op dit niveau? Bij Quoratio kan het! Je krijgt direct een vast contract en gaat aan de slag bij topwerkgevers bij jou in de regio. Een goed begin van je carrière!

Ben jij het talent we zoeken?

Ben jij het talent we zoeken?

Bij Quoratio kijken we verder dan je cv en vinden we persoonlijkheid en motivatie veel belangrijker. We zijn altijd op zoek naar talent dat zich persoonlijk wil ontwikkelen en op zoek gaat naar uitdagingen en nieuwe mogelijkheden. Voor jezelf én voor onze opdrachtgevers. Dus, beschik je over de juiste eigenschappen? Dan ben jij het talent dat we zoeken!

Waar ga je voor?

Waar ga je voor?

Wanneer je kiest voor een vak dat bij je past, heb je plezier in wat je doet en kun je er volledig voor gaan. Mogelijk weet je al precies wat je wilt. Dat is mooi, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Weet je nog niet precies wat je wilt? Dan helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze uit de drie mogelijke richtingen.

Wat wij je bieden

Wat wij je bieden

Met werken en leren heb je het beste van twee werelden. Want hiermee kun je geld verdienen én doorstuderen. Naast de standaard voorwaarden als een vast contract, marktconform salaris en reiskostenvergoeding hebben we je nog veel meer te bieden.

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

We geven je graag een goed beeld van wat je kunt verwachten van werken en leren bij Quoratio. Want alleen dan kun je de keuze maken die het beste bij je past. Lees daarom de ervaringen trainees die je voorgingen.

Bianca

Bianca

Ik ging met artsen in gesprek om het probleem bij de basis aan te pakken.

Lees meer
Pien

Pien Trainee Zorgadministratie

Je zelfgeschreven beleidsplan geïmplementeerd zien worden voelt echt als een beloning!

Lees meer
Gerben

Gerben Trainee Financiële Administratie

Ik was op zoek naar een plek waar ik mijn eerste werkervaring kon opdoen.

Lees meer

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Meer info
solliciteer nu!