Kennis toepassen in de praktijk

Heb je een hbo of universitaire opleiding afgerond of gevolgd en wil jij werken en leren in de omgeving van Utrecht? Heb je veel kennis opgedaan, maar wil je deze kennis ook toepassen in de praktijk? Dit blijkt vaak lastig, zeker als je een opleiding hebt gevolgd die niet exact voorschrijft in welk vakgebied je aan de slag gaat.

 

Werken en leren traject

Quoratio combineert daarom speciaal voor starters werken én leren, voor een mooi begin van je carrière. Wij verzorgen traineeships op het gebied van Traineeship HR- en Salarisadministratie, Zorgadministratie en Financiële Administratie. Deze trajecten starten met een gerichte praktijkopleiding. Vervolgens wordt voor jou gezocht naar een geschikte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht waar je de inmiddels opgedane kennis direct in de praktijk kunt brengen.

Hbo traineeship Utrecht

Tijdens je traineeship werk je bij verschillende opdrachtgevers waardoor je jouw kennis van de markt nog verder kunt uitbreiden. Er zijn daarnaast ook mogelijkheden om aan de slag te gaan voor één opdrachtgever en zo je carrière voort te zetten. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden die het beste aansluiten bij jou aansluiten als trainee. Zo weten we uiteindelijk zeker dat het voor alle partijen een succesvol traineeship wordt.

Wij kijken verder dan je cv en vinden we persoonlijkheid en motivatie veel belangrijker. Je kunt daarom ook solliciteren als je nog geen hbo-opleiding hebt afgerond.

Ervaringen van anderen

Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen die een van onze traineeships gevolgd hebben?

  • Lees dan de ervaringen van Hein uit Utrecht en Pien uit Amersfoort die in een traineeship zorgadministratie aan de slag gingen bij het Oogziekenhuis in Hilversum.
  • Of lees de ervaring van Lotte uit Utrecht die in een traineeship salarisadministratie bij Launch BPO in Utrecht de salarissen van zo’n 22.000 medewerkers verwerkte.

Ook jezelf ontwikkelen?

Wil jij ook jezelf ontwikkelen en échte praktijkervaring opdoen? Lees dan meer informatie over:

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Meer info
solliciteer nu!