Dit kun je combineren bij Quoratio

Heb je een hbo of universitaire opleiding afgerond of gevolgd en wil je werken en leren combineren in de omgeving van Rotterdam? Heb je behoorlijk wat kennis opgedaan, maar wil je deze kennis ook toepassen in de praktijk? Vaak blijkt dat tegen te vallen, zeker als je een opleiding hebt gevolgd die niet precies gericht is op één specifiek vakgebied.

 

Praktijkopleiding

Om starters een uitstekende basis voor hun carrière te bieden combineert Quoratio werken en leren. Hiervoor verzorgen wij traineeships in de richting van Traineeship HR- en Salarisadministratie, Zorgadministratie en Financiële Administratie. Al deze richtingen starten met een gerichte praktijkopleiding waar de theorie wordt gecombineerd met praktijkvoorbeelden. Hiervoor gaan wij op zoek naar een geschikte opdrachtgever voor jou, in de omgeving van Rotterdam. Hier kun je de opgedane kennis direct in de praktijk brengen.

Traineeship Rotterdam

Je kunt tijdens je traineeship bij meerdere opdrachtgevers aan de slag, zodat je op verschillende plekken een kijkje in de keuken kunt nemen en je de kennis van de markt verder kunt uitbreiden. Ook is het mogelijk dat je bij slechts één opdrachtgever aan de slag te gaat. We kijken samen wat jouw wensen zijn zodat we kunnen kijken welke opties het beste bij je aansluiten. Ze wordt het traineeship voor alle partijen gegarandeerd een succes.

Op zoek naar ervaringen van anderen die een traineeship bij Quoratio gevolgd hebben?

Heb je interesse gekregen in een van onze traineeships? Lees dan meer over

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Meer info
solliciteer nu!