Breng je kennis in de praktijk

Heb je een hbo of universitaire opleiding gevolgd of afgerond en wil je werken en leren in Den Haag en omgeving? Je hebt tijdens je studie natuurlijk behoorlijk wat kennis opgedaan. Maar heb je ook de mogelijkheid om deze kennis toe te passen in de praktijk in de omgeving van Den Haag? Dit blijkt vaak niet zo eenvoudig. Zeker als je een opleiding hebt gevolgd of afgerond die niet op een specifiek vakgebied van toepassing is.

 

Werken en Leren traject

Quoratio heeft daarom weren en leren voor starters met elkaar gecombineerd in een traineeship. Zo krijgen starters de kans om een uitstekende basis van hun carrière op te bouwen. Er zijn traineeships beschikbaar in verschillende richtingen, het Traineeship HR- en Salarisadministratie, het Traineeship Zorgadministratie of het Traineeship Financiële Administratie. Alle richtingen beginnen met een praktijkgerichte opleiding. Daarna wordt er gezocht naar een geschikte opdrachtgever in Den Haag en omgeving, zodat je de opgedane kennis direct in de praktijk kunt toepassen.

Praktijkgericht traineeship

Tijdens het traineeship kun je aan het werk bij verschillende opdrachtgevers waardoor je de kans krijgt jouw kennis van de markt verder uit te breiden. Ook is het mogelijk dat je aan de slag gaat bij één opdrachtgever en zo je carrière start. Samen kijken we naar de opties die het beste bij jouw wensen aansluiten. Zo weten we zeker dat het traineeship zowel voor jou als voor de opdrachtgever een succes wordt.

Heb je interesse in één van de traineeships? Lees dan meer over

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Meer info
solliciteer nu!