Je kennis toepassen in de praktijk

Beschik je over een hbo diploma of heb je een hbo of universitaire opleiding gevolgd en afgerond in de omgeving van Den Bosch? Dan beschik jij over bergen kennis die je graag wilt toepassen in de praktijk. Maar zijn de mogelijkheden er ook in de omgeving Den Bosch? In de praktijk blijkt vaak dat dit nog best lastig is, zeker als je opleiding hebt gevolgd of afgerond die niet specifiek op een vakgebied is gericht.

 

Werken en leren combineren

Quoratio biedt starters daarom de kans om werken en leren met elkaar te combineren, zodat zij een uitstekende carrièrebasis hebben. Je kunt hierbij kiezen tussen het Traineeship HR- en Salarisadministratie, het Traineeship Zorgadministratie of het Traineeship Financiële Administratie. Al deze richtingen starten met een praktijkgerichte opleiding. Daarna wordt er gezocht naar een opdrachtgever in de omgeving van Den Bosch die voor jou geschikt is en waar je de opgedane kennis kunt toepassen in de praktijk.

Vakinhoudelijk traineeship

Tijdens je traineeship kun je bij meerdere opdrachtgevers aan de slag, zodat je bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken kunt nemen. Daarnaast biedt dit jou de mogelijkheid om de vakinhoudelijke kennis die je tijdens de opleiding hebt opgedaan nog verder uit te breiden. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden die het beste bij jou als trainee passen. Zo weten we zeker dat het traineeship voor alle partijen een succes zal worden.

Heb je interesse in één van de traineeships? Lees dan meer over

 

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Meer info
solliciteer nu!