Werken en leren Den Haag

Heb je een hbo of universitaire opleiding gevolgd of afgerond en wil je werken en leren in Den Haag en omgeving? Je hebt tijdens je studie natuurlijk behoorlijk wat kennis opgedaan. Maar heb je ook de mogelijkheid om deze kennis toe te passen in de praktijk in de omgeving van Den Haag? Dit blijkt vaak niet zo eenvoudig. Zeker als je een opleiding hebt gevolgd of afgerond die niet op een specifiek vakgebied van toepassing is.

Quoratio heeft daarom weren en leren voor starters met elkaar gecombineerd in een traineeship. Zo krijgen starters de kans om een uitstekende basis van hun carrière op te bouwen. Er zijn traineeships beschikbaar in verschillende richtingen, het Traineeship Salarisadministratie, het Traineeship Zorgadministratie of het Traineeship Financiële Administratie. Alle richtingen beginnen met een praktijkgerichte opleiding. Daarna wordt er gezocht naar een geschikte opdrachtgever in Den Haag en omgeving, zodat je de opgedane kennis direct in de praktijk kunt toepassen.

Tijdens het traineeship kun je aan het werk bij verschillende opdrachtgevers waardoor je de kans krijgt jouw kennis van de markt verder uit te breiden. Ook heb je d e mogelijkheid om aan de slag te gaan bij één opdrachtgever en zo je carrière te starten. Samen kijken we naar de opties die het beste bij jou aansluiten. Zo weten we zeker dat het traineeship zowel voor jou als voor de opdrachtgever een succes wordt.

Heb je interesse in één van de traineeships? Lees dan meer over Traineeship Salarisadministratie, het Traineeship Zorgadministratie, het Traineeship Financiële Administratie of solliciteer via onderstaand formulier.