Werken en Leren Amsterdam

Heb je een hbo of universitaire opleiding gevolgd of afgerond en wil je werken en leren in de omgeving van Amsterdam? Dan ben je bij Quoratio op de juiste plek. Tijdens je studie heb je natuurlijk al aardig wat kennis opgedaan. De vraag is echter of je in de omgeving van Amsterdam een baan kunt vinden waar je deze kennis kunt toepassen in de praktijk. Dit blijkt vaak niet zo vanzelfsprekend, zeker als je een opleiding hebt waarmee je in principe in elk vakgebied aan de slag kunt.

Daarom combineert Quoratio werken en leren voor starters, om hen een uitstekende basis van hun carrière te kunnen bieden. Wij verzorgen traineeships op het gebied van Salarisadministratie, Zorgadministratie en Financiële Administratie. Het traineeship start met een vakgerichte praktijkopleiding. Vervolgens wordt er gezocht naar een voor jou geschikte opdrachtgever, in de omgeving van Amsterdam. Zo krijg je de kans om de opgedane kennis meteen toe te passen in de praktijk.

Tijdens het traineeship ga je bij diverse opdrachtgevers aan het werk zodat je jouw kennis over het vakgebied kunt uitbreiden. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om bij slechts één opdrachtgever aan het werk te gaan en met deze ervaring je carrière verder voort te zetten. Quoratio kijkt samen met jou naar de mogelijkheden die het beste bij jouw wensen en jou als persoon aansluiten. Dan weten we zeker dat het traineeship voor alle partijen een succes wordt.

Ben je geïnteresseerd in één van de traineeships? Lees dan meer informatie over het Traineeship Salarisadministratie, het Traineeship Zorgadministratie, het Traineeship Financiële Administratie of solliciteer direct via onderstaand formulier!