Wil jij de zorg nog beter maken?

Wil jij de zorg nog beter maken?

Vroeg of laat krijgt iedereen in Nederland te maken met zorg. Maar wie betaalt die zorg nu eigenlijk? Achter de schermen blijkt een complexe wereld schuil te gaan. Want wanneer iemand zorg krijgt, in welke vorm dan ook, moet dat door de zorgaanbieder op de juiste manier worden geregistreerd. En dat is waar de zorgadministratie een onmisbare rol speelt.

Zo ben je als zorgadministrateur volledig op de hoogte van wet- en regelgeving en zorg je ervoor dat alle behandelingen in de zorg juist, volledig en tijdig worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Zodat de zorgaanbieder alle vergoedingen ontvangt waar het recht op heeft en de benodigde zorg aan  patiënten en cliënten kan blijven leveren.

Alles over zorgadministratie

Opleiding

Opleiding

Bij het traineeship zorgadministratie start je met de basis, aangevuld met een Lean Yellow Belt en diverse persoonlijke vaardigheidstrainingen. Na deze algemene opleiding kun je zelf kiezen of je gaat voor een allround vervolg.Tijdens je traineeship kun je rekenen op persoonlijke begeleiding van een HR Manager zodat er voldoende aandacht is en blijft voor jou en je persoonlijke ontwikkeling. Na de algemene basisopleidingen kun je zelf kiezen of je gaat voor een allround vervolg of een specialisatie in één van de deelgebieden.

Welk pad bewandel jij?

Welk pad bewandel jij?

Allround

Wordt een allround professional en blijf jezelf uitdagen.

Specialisatie

Word je liever specialist in een specifieke richting binnen de zorgadministratie? Dat kan! Kies dan voor een specialisatie.

Ervaringen

Ervaringen

Om je een beter beeld te geven van het Traineeship Zorgadministratie nemen een aantal trainees je mee in hun ervaringen tijdens het traineeship.

Lees verder

Pien

Pien

Je zelfgeschreven beleidsplan geïmplementeerd zien worden voelt echt als een beloning!

Lees meer
Hein

Hein

Ik ga me steeds meer bezighouden met procesverbeteringen en advies.

Lees meer
Matthijs

Matthijs

De mogelijkheden bieden ruimte om te innoveren en veranderen.

Lees meer

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Solliciteer nu!
solliciteer nu!