Ben jij de schakel tussen HR en Salarisadministratie?

Ben jij de schakel tussen HR en Salarisadministratie?

Iedere werknemer in loondienst die arbeid verricht, heeft recht op salaris. Maar waarom bestaat er een verschil tussen bruto en netto, hoe wordt dit berekend en waar gaat dit geld naar toe? Er gaan veel processen vooraf aan de realisatie van een loonstrook en de berekening van het salaris. Processen en berekeningen waarbij de expertise van een HR- en salarisadministrateur nodig is.

Zo ben je als HR- en salarisadministrateur altijd op de hoogte van wet- en regelgeving en weet je precies welke loonbelastingen en afdrachten er gedaan moeten worden. Je verzamelt, verwerkt en controleert gegevens en beantwoordt vragen van medewerkers over hun loonstrook. Een onmisbare schakel binnen de organisatie.

Opleiding

Opleiding

Bij het traineeship HR- en salarisadministratie van Werken & Leren start je met de basis, het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL). Aangevuld met een Lean Yellow Belt en diverse persoonlijke vaardigheidstrainingen. Daarna ga je aan de slag met de Vakopleiding Payroll Services (VPS) waarmee je je kennis over salaris en arbeid verder verdiept. Tijdens je traineeship kun je rekenen op persoonlijke begeleiding van een HR Manager. Zo is er altijd voldoende aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Na de basis kun je zelf kiezen welke richting je op wilt, je bent dus zelf verantwoordelijk voor het pad dat je de komende jaren bewandelt.

Welk pad bewandel jij?

Welk pad bewandel jij?

Allround

Heb je de ambitie om een Associate Degree of hbo-diploma te behalen? Dat kan! Ga dan voor een allround vervolg.

Specialisatie

Wil je liever specialist worden op één van de deelgebieden? Ook dat is mogelijk! Maak dan de keuze voor een specialisatie.

Ervaringen

Ervaringen

Om je een beter beeld te geven van het Traineeship HR- en Salarisadministratie hebben we verschillende trainees gevraagd naar hun ervaring.

Lees verder

Lotte

Lotte

Ik merk dat er echt iets met mijn ideeën wordt gedaan.

Lees meer
Rowan

Rowan

Bij Quoratio kan ik bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken nemen.

Lees meer

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Solliciteer nu!
solliciteer nu!