Word jij enthousiast van cijfers?

Word jij enthousiast van cijfers?

Vrijdagmiddagborrel hier, kerstpakket daar, maar zijn dat nu allemaal ‘cadeautjes’ van de werkgever? En mag dat zomaar? Als financieel medewerker weet je als geen ander op welke post deze uitgaven geboekt moeten worden en weet je precies hoe je de Belastingdienst tevreden houdt. Kortom, een onmisbare rol, want jij beheert hiermee de portemonnee van de organisatie.

Als financieel medewerker ben je op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en weet je alles over de werkkostenregeling. Daarnaast verwerk je financiële mutaties en controleer je financiële data. Je bewaakt en regisseert de financiële processen en optimaliseert deze waar mogelijk.

Opleiding

Opleiding

Bij het traineeship financiële administratie van Werken & Leren start je met de basisopleiding Moderne Bedrijfsadministratie. Aangevuld met een training Lean Yellow Belt en persoonlijke vaardigheden. Je kunt in ieder geval rekenen op persoonlijke begeleiding van een HR Manager die alle aandacht heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Nadat je een goede basis in de finance hebt gelegd kun je kiezen welke kant je op wilt. Je bent dus zelf verantwoordelijk of je gaat voor een allround vervolg of een specialisatie.

Welk pad bewandel jij?

Welk pad bewandel jij?

Allround

Wordt een allround professional en blijf jezelf uitdagen.

Specialisatie

Word je liever specialist in één van de deelgebieden van finance? Kies dan voor één van de mogelijke specialisaties.

Ervaringen

Ervaringen

Om je een beter beeld te geven van het Traineeship Financiële Administratie hebben we een aantal trainees die je voorgingen gevraagd naar hun ervaring.

Lees verder

Gerben

Gerben

Ik was op zoek naar een plek waar ik mijn eerste werkervaring kon opdoen.

Lees meer
Karin

Karin

Ik heb nu echt de baan van mijn dromen!

Lees meer
Jerry

Jerry

Ik had niet verwacht met mijn achtergrond bij Quoratio te kunnen starten.

Lees meer

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Solliciteer nu!
solliciteer nu!