Ben jij onze nieuwe consultant in de zorg?

Ben jij onze nieuwe consultant in de zorg?

 

Dit traineeship start 1 a 2 keer per jaar. Informeer bij recruitment voor de eerstvolgende mogelijkheid. 

Heb je affiniteit met de zorg? Check! Ooit gedacht aan het werken ‘achter de schermen’ binnen de zorg? Pak nu je kans! Naast ons tweejarige traineeship Zorgadministratie, waar we al jaren succesvol mee zijn bieden we een aantal toppers nu ook de kans om een versneld programma aan te gaan, namelijk Consultancy in de zorg. Hoe dit er precies uitziet en wat je te wachten staat? We leggen het je graag uit!

Vanaf september starten we met dit nieuwe programma! Het is speciaal ontwikkeld voor mensen met een wo-werk- en – denkniveau die al een duidelijk carrièrepad voor ogen hebben en binnen 9 maanden willen doorgroeien tot Junior Consultant!

Dit traineeship is ontstaan vanuit het samengaan van Quoratio en Zorgon. Door de synergie van beide bedrijven is het voor jou mogelijk om deze extra stap te zetten. Het traineeship is intensiever dan menig ander traineeship. In een relatief kort tijdsbestek word je klaar gestoomd tot Junior Consultant. Na 9 maanden ben je al inzetbaar als zelfstandig consultant en maak je het verschil bij onze opdrachtgevers.

Is dit traineeship iets voor jou? Bij voorkeur heb je een van de volgende afstudeerrichtingen: Gezondheidswetenschappen, Health Care Management, Technische Geneeskunde of Bedrijfskunde.

Treedt in de voetsporen van onder andere Hannah, Marijn, Matthijs, Erik en Juliette.

Alles over zorgadministratie

Consultant aan het woord

Opleiding

Opleiding

Het traineeship Consultancy in de zorg - In deze 9 maanden werk je 4 dagen op je opdracht, de vijfde dag volg je ons intensieve opleidingsprogramma waarin je alle relevantie informatie en cursussen krijgt om je kennis explosief te laten groeien. Een aantal voorbeelden; LEAN, BISL, SQL, Agile en algemene HIX/USER kennis. Daarnaast besteden we veel aandacht aan onderdelen zoals Timemanagement, Projectmanagement, gespreksvaardigheden, personal branding en natuurlijk een module Consultancy om je de kneepjes van het vak te leren. Om dit traineeship aan te kunnen is het daarnaast prettig als je al kennis hebt van zorgprocessen. Maar heb je dit niet, dan zoeken we een sterke drive om dit te willen leren. Heb je dit traineeship doorlopen dan stroom je direct door naar de Zorgon Business Unit van Quoratio.

Opdrachten en organisaties

Opdrachten en organisaties

Na het volgen van ons traineeship ben je onder andere in staat de rol van Functioneel Beheerder of Junior DBC-Adviseur op te pakken. Een tip: bekijk ook eens de video van onze consultant Hannah op Youtube :)

Ervaringen

Ervaringen

Nieuwsgierig hoe andere trainees hun traineeship Zorgadministratie ervaren?

Lees verder

Steffen

Steffen Trainee Zorgadministratie

Ik zeg liever één keer sorry, dan dat ik honderd keer om toestemming moet vragen.

Lees meer
Juliette

Juliette Trainee Zorgadministratie

Een tip voor een toekomstige trainee? Stel al je vragen, hoe ‘gek’ ze ook zijn! Je kunt nooit te veel vragen stellen.

Lees meer
Rosalie

Rosalie Trainee Zorgadministratie

Niet achter de computer te verdwijnen, maar echt iets uit je opdracht halen.

Lees meer

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Meer info

Vacature

Vacature

Traineeship Consultancy in de Zorg

Mooie kansen achter de schermen van de zorg? Vanaf september starten we met een nieuw traineeship waar we je de kans bieden om binnen 9 maanden door te groeien tot Junior Consultant. Dit traineeship is een versneld programma voor toppers met een wo werk- en- denkniveau. Pak nu je kans en start met het traineeship Consultancy in de Zorg van Quoratio!

✅ Werken en leren op wo-niveau

✅ Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

✅ Professionele begeleiding door HR Manager

✅ Duidelijk carrièrepad binnen de zorgadministratie

Als Junior Consultant Zorg ben je de schakel tussen de zorgaanbieder en degene die zorg nodig heeft. Vroeg of laat krijgt iedereen in Nederland te maken met zorg. Maar wie betaalt die zorg nu eigenlijk? Wanneer iemand zorg krijgt, moet dat door de zorgaanbieder op de juiste manier worden geregistreerd.

Je bent altijd op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en je zorgt ervoor dat alle behandelingen in de zorg juist, volledig en tijdig worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Zodat de zorgaanbieder alle vergoedingen ontvangt en ze hun tijd daarna kunnen besteden aan patiënten en cliënten. Je slaat de burg tussen gebruikers van het EPD, verpleegkundigen, medisch specialisten en hardcore applicatiebeheerders.

Het traineeship

Bij het traineeship Consultancy in de Zorg van Werken & Leren krijg je de mogelijkheid snel door te groeien. Een intensief programma met explosieve groei, waar persoonlijke en professionele ontwikkeling elkaar in rap tempo afwisselen.

Je werkt 4 dagen op je opdracht, de vijfde dag volg je ons intensieve opleidingsprogramma waarin je alle relevantie informatie en cursussen krijgt om je kennis explosief te laten groeien. Een aantal voorbeelden; LEAN, BISL, SQL, Agile en algemene HIX/USER kennis. Daarnaast besteden we veel aandacht aan onderdelen zoals Timemanagement, Projectmanagement, gespreksvaardigheden, personal branding en natuurlijk een module Consultancy om je de kneepjes van het vak te leren. Om dit traineeship aan te kunnen is het daarnaast prettig als je al kennis hebt van zorgprocessen. Maar heb je dit niet, dan zoeken we een sterke drive om dit te willen leren. Heb je dit traineeship doorlopen dan stroom je direct door naar de Zorgon Business Unit van Quoratio.

Je start het traineeship met de praktijkgerichte basisopleiding op ons hoofdkantoor in Bunnik. Hier leg je automatisch contacten met docenten, collega’s en medetrainees. Eenmaal klaar voor de praktijk? Dan kun je zowel op projectbasis als structurele basis worden ingezet bij een van onze opdrachtgevers waaronder zorginstellingen zoals Erasmus MC, Catharina Ziekenhuis, Cardiologie Centra Nederland. Wist je dat we alleen al zo’n 110 ziekenhuizen hebben in Nederland? Er zijn ook mogelijkheden om te werken binnen de GGZ en/of VVT. Denk aan Parnassia, Pompestichting en Arikin.

Na het volgen van ons traineeship ben je onder andere in staat de rol van Functioneel Beheerder of Junior DBC-Adviseur op te pakken. Een tip: bekijk ook eens de video van onze consultant Hannah op Youtube.

Hoe ziet je dag er ongeveer uit?

Je gaat aan het werk binnen een dynamisch vakgebied. Als Professional in de Zorg:

✅ Implementeer en toets je wet- en regelgeving in de processen

✅ Zorg je dat de systemen up-to-date blijven voor optimaal gebruik

✅ Ondersteun en beheer je het gehele proces van registratie tot declaratie

✅ Ben je een belangrijke schakel tussen de praktijk en de verzekeraar

✅ Houd je je bezig met DBC en DOT vraagstukken

Ben je nieuwsgierig welke mogelijkheden en uitdagingen anderen hebben tijdens hun traineeship? Lees dan eens de ervaringen op onze website en treedt in de voetsporen van onder andere MarijnMatthijsErik en Juliette.

De kans voor jou?

Wij zoeken mensen met ambitie die het beste uit zichzelf willen halen. Mensen die persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden en graag op zoek gaan naar uitdagingen en nieuwe mogelijkheden. Beschik jij over de juiste eigenschappen? Dan is het Traineeship Consultancy in de Zorg iets voor jou!

 • Wo werk- en denkniveau
 • Achtergrond en/of affiniteit met zorgprocessen
 • Bij voorkeur heb je een van de volgende afstudeerrichtingen: Gezondheidswetenschappen, Health Care Management, Technische Geneeskunde of Bedrijfskunde.
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Affiniteit met cijfers, analytisch, zelfstandig, flexibel en nauwkeurig
 • Oplossingsgericht, professionele en assertieve houding

Waarom Quoratio?

 • Direct een vast contract
 • Werken en Leren op wo-niveau en veel kennisdeling
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en volop doorgroeimogelijkheden. Hier vind je onze Brand Story
 • Altijd een opdracht bij jou in de regio
 • Salaris vanaf plaatsing en reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Leuke collega’s die je beter leert kennen tijdens de MeetUps, borrels en ons Summerfestival.
 • Toegang tot ons online leerplatform, de Quoratio Campus

Start nu je carrière!

Solliciteren doe je via onze website. Of neem direct contact op met recruitment@quoratio.nl of 030-6569720

Solliciteer nu
solliciteer nu!