Bij Quoratio kun je werken en leren op hbo-niveau: met diploma of zonder diploma.

Tijdens het traineeship ga je aan het werk bij grote namen als Rabobank, Alfa Accountants, de Gemeente Utrecht, het Jeroen Bosch Ziekenhuis, het Leids Universitair Medisch Centrum of Breda University of Applied Sciences.

Je behaalt vakdiploma’s en je ontwikkelt je als consultant door vaardigheidstrainingen en persoonlijke begeleiding. Zo beschik je na je traineeship naast certificaten op hbo-niveau ook over relevante werkervaring én mooie opdrachtgevers op je cv.

Ben jij de nieuwe generatie in administratie?


Wij kijken verder dan je cv

Bij Quoratio kijken we verder dan je cv en vinden we persoonlijkheid en motivatie veel belangrijker. We zijn altijd op zoek naar talent dat zich persoonlijk wil ontwikkelen en op zoek gaat naar uitdagingen en nieuwe mogelijkheden. Voor jezelf én voor onze opdrachtgevers. Dus, beschik je over de juiste eigenschappen?


Wat wij je bieden

Naast de standaard voorwaarden als een marktconform salaris en reiskostenvergoeding hebben we je nog veel meer te bieden.


Meer over de traineeships

Wil je alvast meer weten over de traineeships? Kijk dan snel verder:


Ook werken en leren op hbo-niveau?

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Meer info
solliciteer nu!