Traineeships

op hbo-niveau

Tijdens het traineeship van Quoratio word je opgeleid tot professional. Op basis van jouw voorkeuren gaan wij op zoek naar een geschikte opdrachtgever waar je aan de slag gaat. Het is ook mogelijk om tijdens je traineeship voor meerdere opdrachtgevers te werken. Na het traineeship kun je in dienst treden bij de opdrachtgever of je verder ontwikkelen bij Quoratio.

De inhoud van

traning-image-1

het traineeship

Het traineeship is erop gericht je praktisch toepasbare kennis op alle vlakken van het vakgebied aan te reiken, zodat je deze kennis kunt toepassen bij de opdrachtgever waar je aan het werk gaat. Jouw ontwikkeling staat centraal, daarom worden naast de basisopleiding diverse terugkomdagen, seminars of kennissessies georganiseerd. Een goede start van je carrière!

traning-image-1

het programma

Tijdens de opleiding heb je verschillende lesdagen bij ons in Bunnik, waarbij onze docenten je praktijkgerichte kennis, voorbeelden en praktische tips voor op de werkvloer aanreiken die je tijdens je opdrachten direct in de praktijk kunt toepassen. Aan het einde van je traineeship beschik je over een vakgericht diploma, relevante werkervaring en een netwerk van professionals.

traning-image-1

de begeleiding

Tijdens je traineeship word je begeleid door een fieldmanager en HR-consultant van Quoratio. Zij zorgen ervoor dat jij je prettig voelt bij de opdrachtgever en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgt. Beiden komen meerdere keren tijdens het traineeship bij je langs. Met de fieldmanager evalueer je je werkzaamheden en prestaties. Met de HR-consultant reflecteer je op je persoonlijke ontwikkeling.

Werken bij

de opdrachtgever

Bij de opdrachtgever krijg je de kans om werkervaring op te doen binnen het vakgebied. De theoretische kennis die je tijdens de opleiding hebt opgedaan, kun je dan meteen toepassen in de praktijk. Je werkt gedurende het traineeship voor één of meerdere opdrachtgevers. Dat is net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

  • partner-0
  • partner-1
  • partner-2
  • partner-3
  • partner-4

De traineeships

Salarisadministratie en Zorgadministratie

Tijdens het traineeship van Quoratio word je opgeleid tot professional zodat je aan het werk kunt bij een van onze opdrachtgevers, in de salarisadministratie of zorgadministratie.

trainingImg2

Salarisadministratie

Tijdens het Traineeship Salarisadministratie behaal je een erkend diploma (PDL) en word je opgeleid tot consultant die zich bezighoudt met HR- en salarisvraagstukken. Hierna ga je aan het werk bij één van onze opdrachtgevers, zodat je meteen praktijkervaring in het vakgebied kunt opdoen.

LEES MEER
trainingImg2

Zorgadministratie

Tijdens het Traineeship Zorgadministratie word je opgeleid tot een consultant die zich bezighoudt met de declaratie en registratie van behandelingen van zorgaanbieders. Daarna ga je bij een van onze opdrachtgevers aan het werk waar je de opgedane kennis in de praktijk kunt toepassen en ervaring kunt opdoen.

LEES MEER
trainingImg2

Financiële Administratie

Het Traineeship Financiële Administratie stoomt je klaar voor het werken op de financiële afdeling. De erkende hbo-opleiding vormt de basis. Daarna ga je bij één van onze opdrachtgevers praktijkervaring opdoen met financiële rapportages, jaar- en maandafsluitingen en het geven van managementadvies.

LEES MEER

Wat je gaat doen

na het traineeship

Na het afronden van het traineeship, heb je de mogelijkheid om je carrière op twee manieren voort te zetten. Je kunt ervoor kiezen om bij de opdrachtgever in dienst te treden. Of je kiest ervoor om jezelf verder te ontwikkelen bij Quoratio.
trainingImg2

Bij de opdrachtgever

Na het traineeship heeft de opdrachtgever de mogelijkheid om jou een mooi contract aan te bieden, zodat je in dienst treedt bij deze opdrachtgever en je carrière daar voort kunt zetten.

Ben je benieuwd hoe dit Petra vergaat? Lees dan haar ervaring.

LEES MEER
trainingImg2

Consultant bij Quoratio

Na het traineeship kun je bij Quoratio aan het werk, voor tijdelijke projecten bij onze opdrachtgevers. Hierbij heb je de mogelijkheid om verdiepende opleidingen te volgen en jezelf verder te specialiseren.

Ben je benieuwd hoe het Kirsten vergaat als consultant? Lees dan haar ervaring.

LEES MEER