Traineeship

Zorgadministratie

Vroeg of laat krijgt iedereen in Nederland te maken met zorg. Van een ziekenhuisbezoek tot consult bij de huisarts of opname in een verzorgingstehuis. Het lijkt vanzelfsprekend, maar wie betaalt dit nu eigenlijk? Een diepgaandere kijk achter de schermen laat een enorm complex proces zien, waarin de zorgadministrateur een onmisbare rol speelt. Door continue verandering in wet- en regelgeving is dit vakgebied zeer dynamisch en ben je als zorgadministrateur nooit uitgeleerd.

Bij Quoratio kun je rekenen op een goede opleiding, aangevuld met persoonlijke vaardigheidstrainingen, persoonlijke begeleiding en de mooiste opdrachtgevers waar je werkervaring opdoet.

Wat ga je doen als

Zorgadministrateur?

Het administratieve proces binnen de zorg is zeer complex, en een zorgadministrateur heeft zeer uiteenlopende verantwoordelijkheden. Want, als zorgadministrateur:

Welke richtingen

kun je kiezen?

In het tweejarige Traineeship Zorgadministratie volgt iedereen de basisopleiding. Aan het einde van het eerste jaar kies je zelf welke richting je daarna op wilt.
trainingImg2

Allround

Je hebt zelf in de hand of je gaat voor een allround richting of een specialisatie. Kies je voor de allround opleiding? Dan volg je de voortgezette opleiding zorgadministratie aangevuld met een LEAN-certificaat en de nodige vaardigheidstrainingen. Zo ben je breed inzetbaar op de zorgadministratie, - registratie en -informatie bij diverse zorgaanbieders. Daarnaast kun je tijdens je traineeship altijd rekenen op persoonlijke begeleiding vanuit Quoratio. Lees meer over de ervaring van Leanne als allround zorgadministrateur.

Lees meer
trainingImg2

Specialisatie

Na het eerste jaar heb je een beter beeld van de verschillende specialisaties en kies je één van de 4 vervolgrichtingen. Ga je voor de algemene richting (project) management, of behaal je een officieel erkend diploma in functioneel beheer? Of gaat je voorkeur uit naar financiën en kies je voor Planning & Control of voor Finance? De mogelijkheden zijn eindeloos. Welke keuze je ook maakt, je bent altijd zeker van aanvullende vaardigheidstrainingen, een LEAN-certificaat en persoonlijke begeleiding. Lees meer over de ervaring van Erik als specialist.

LEES MEER

Ervaringen

Traineeship Zorgadministratie

Trainees, oud-trainees en consultants Zorgadministratie nemen je mee in hun ervaringen bij Quoratio. Hier lees je hoe zij de opleiding, opdrachten bij één of meerdere de opdrachtgevers hebben ervaren en hoe zij terugkijken op het traineeship.