Traineeship

HR- en Salarisadministratie

Het proces van HR- en Salarisadministratie is een proces waar je niet vaak bij stilstaat, en waar meer bij komt kijken dan je in eerste instantie zou verwachten. Als het salaris niet tijdig of correct wordt uitgekeerd, kan dat voor een organisatie grote problemen opleveren. Denk aan ontevreden medewerkers en sancties van bijvoorbeeld de Belastingdienst. Bovendien is de Nederlandse wet- en regelgeving aan continue verandering onderhevig waardoor je als HR- en Salarisadministrateur nooit bent uitgeleerd.

Bij Quoratio kun je rekenen op een goede opleiding, aangevuld met vaardigheidstrainingen, persoonlijke begeleiding en werkervaring bij de mooiste opdrachtgevers.

Wat ga je doen als

HR- en Salarisadministrateur?

Het administratieve proces is complex, en een HR- en Salarisadministrateur heeft zeer uiteenlopende verantwoordelijkheden. Als HR- en salarisadministrateur:

Welke richtingen

kun je kiezen?

Binnen het Traineeship HR- en Salarisadministratie kun je na de basisopleiding zelf kiezen welke richting je op wilt, je bent dus zelf verantwoordelijk voor het pad dat je de komende 2 jaar bewandelt.
trainingImg2

Allround

Het traineeship start met het behalen van je praktijkdiploma loonadministratie (PDL), gevolgd door het vervolg: Vakopleiding Payroll Services (VPS) die je beide afrond met een officieel erkend diploma. Aangevuld met een LEAN-certificaat, vaardigheidstrainingen en persoonlijke begeleiding. Hiermee beschik je over alle kennis en vaardigheden om als allround HR- en Salarisadministrateur aan het werk te gaan bij één van onze opdrachtgevers bij jou in de buurt.

trainingImg2

Associate Degree

Kies je voor de Associate Degree Payroll Services dan volg je na de basis een aantal aanvullende modules. Na het afronden van de praktijk- en eindopdrachten beschik je over een officieel erkend hbo-diploma. Ook in dit traject kun je rekenen op een LEAN-certificaat, vaardigheidstrainingen en persoonlijke begeleiding. Zo beschik je over alle benodigde kennis en vaardigheden om aan het werk te gaan bij één van onze opdrachtgevers bij jou in de buurt en ben je in het bezit van een erkend hbo diploma.

Ervaringen

Traineeship HR- en Salarisadministratie

Trainees, oud-trainees en consultants HR- en Salarisadministratie nemen je mee in hun ervaringen bij Quoratio. Hier lees je hoe zij de opleiding, opdrachten bij één of meerdere de opdrachtgevers hebben ervaren en hoe zij terugkijken op het traineeship.