Traineeship

Financiële Administratie

Een financieel gezonde organisatie valt of staat met een goede administratie. De afdeling financiële administratie is verantwoordelijk voor de uitvoering en controle van financiële gegevens en vertalen deze naar managementinformatie. Op basis hiervan kan het management strategische beslissingen nemen en waar nodig bijsturen. Door continue verandering in wet- en regelgeving is het een uitdagend vakgebied en ben je als financieel medewerker nooit uitgeleerd.

Bij Quoratio kun je rekenen op een goede opleiding, aangevuld met persoonlijke vaardigheidstrainingen, persoonlijke begeleiding en de mooiste opdrachtgevers waar je werkervaring opdoet.

Wat je gaat doen als

Financieel Medewerker

De financiële administratie omvat veel processen waardoor een financieel medewerker zeer uiteenlopende werkzaamheden heeft. Als financieel medewerker...

Welke richtingen

kun je kiezen?

Binnen het Traineeship Financiële Administratie volgt iedereen de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie. Aan het einde van het eerste jaar kies je zelf welke richting je daarna op wilt.
trainingImg2

Hbo Associate Degree

Je hebt zelf in de hand of je gaat voor een hbo Associate Degree of een hbo bachelor. Kies je voor de Associate Degree? Dan heb je de keuze uit de richting Accountancy of Bedrijfseconomie. Zowel de basis als het vervolg is aangevuld met de nodige vaardigheidstrainingen om als Financieel Administratief Medewerker aan het werk te gaan bij één van onze opdrachtgevers. Naast je Associate Degree behaal je een LEAN-certificaat en word je persoonlijk begeleid door Quoratio.

trainingImg2

Hbo bachelor

Behaal je na de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie liever een hbo bachelor-diploma? Dan is dat ook mogelijk! Na de basisopleiding beschik je over voldoende kennis om door te stromen naar een hbo bachelor Accountancy of Bedrijfseconomie. Ook tijdens deze trajecten kun je rekenen op de nodige persoonlijke begeleiding, vaardigheidstrainingen en het behalen van een LEAN-certificaat. Zo kun je met je hbo-diploma op zak aan het werk bij één van onze opdrachtgevers.

Ervaringen

Traineeship Financiële Administratie

Trainees, oud-trainees en consultants Financiële Administratie nemen je mee in hun ervaringen bij Quoratio. Hier lees je hoe zij de opleiding, opdrachten bij één of meerdere de opdrachtgever hebben ervaren en hoe zij terugkijken op het traineeship.