Steun je clubactie

Bij Quoratio kun je geld verdienen voor jezelf en/of je club door het aandragen van geschikte kandidaten voor één van onze traineeships.

Ben je zelf toe aan een uitdagende start van je carrière? Solliciteer dan via deze website. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je sollicitatie. Hierin staat een link waarmee je je kunt aanmelden voor de steun je clubactie. Doorloop succesvol de selectieprocedure, ga aan de slag als trainee salarisadministratie, zorgadministratie of financiële administratie en verdien geld voor je club.

Ken je iemand anders die toe is aan een uitdagende carrière? Zorg dan dat deze persoon bij ons solliciteert en na aanmelding jouw naam en/of jullie vereniging doorgeeft via de link in de bevestigingsmail. Wanneer hij of zij de selectieprocedure met succes doorloopt en start als trainee salarisadministratie, zorgadministratie of financiële administratie verdien je geld voor je club.

block-image

Korfbalvereniging

Voor elke persoon die namens de korfbalvereniging solliciteert, het gehele selectieproces doorloopt en wordt aangenomen ontvangt je korfbalvereniging €500.

block-image

Studentenvereniging

Voor elke persoon die namens de studentenvereniging solliciteert, het gehele selectieproces doorloopt en wordt aangenomen ontvangt je studentenvereniging €250 én jij ook.

block-image

Vereniging nog niet aangemeld?

Het kan natuurlijk zijn dat je club nog niet meedoet aan de actie. Is dat het geval en wil je ook graag geld verdienen voor je club? Laat het ons weten en wij benaderen ook jouw club om de mogelijkheden te bespreken.

Contact
homepage-1

Wat je precies moet doen

om geld in het laatje te krijgen

Geld verdienen gaat natuurlijk niet zomaar, je moet hier wel wat voor doen. Wat precies, dat lees je hier.

Om het geld uit te kunnen keren moet de sollicitatie via deze website worden ingestuurd. Direct na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link waar je de vereniging en contactpersoon aan ons kunt doorgeven. Alleen dan kunnen we het geld aan de juiste vereniging en/of persoon uitkeren. Houd ook rekening met de verschillende voorwaarden, die horen bij de verschillende verenigingen. De kandidaat hoeft zelf overigens niet lid te zijn van de opgegeven vereniging.

Welke stappen je moet ondernemen om in aanmerking te komen:

Waar Quoratio

naar op zoek is

Quoratio is altijd op zoek naar talenten die we een uitdagende carrière kunnen bieden. De selectieprocedure is erop gericht om juist deze talenten eruit te pikken. Van onze trainees verwachten we minimaal hbo denkniveau, aangetoond door een havo-, vwo-, hbo- of wo-diploma. De richting van je opleiding is in eerste instantie niet relevant. Voor het Traineeship Zorgadministratie verwachten we echter wel aantoonbare affiniteit met de zorg.

Vanaf het moment dat je ons je motivatie en cv stuurt tot het ondertekenen van je contract ben je nog enkele stappen verwijderd van het traineeship. Zo heb je meerdere gesprekken waarin we jou beter kunnen leren kennen en jij ons en maak je een capaciteiten- en een persoonlijkheidstest. Op basis daarvan wordt bepaald of je in aanmerking komt voor één van de traineeships.

LEES MEER