Alles wat je wilt weten

Alles wat je wilt weten

Het traineeship van Quoratio leidt je in 2 jaar op tot professional in het administratieve vakgebied. Omdat Quoratio veel waarde hecht aan kwaliteit en de beste mensen hanteren we een uitgebreid selectieproces, waarbij alleen de allerbesten de eindstreep halen. We nemen je graag mee in de verschillende stappen van het selectieproces zodat je je optimaal kunt voorbereiden.

Voorselectie en 1e gesprek

Voorselectie en 1e gesprek

De voorselectie is de eerste stap. Door middel van capaciteitentesten bepalen we of je beschikt over hbo-denkniveau. Daarnaast is een telefonische kennismaking met één van onze recruiters onderdeel van de voorselectie. Is de voorselectie positief? Dan volgt er spoedig een eerste gesprek met één van onze recruiters. We verwachten dat je voorafgaande aan dit gesprek al goed hebt nagedacht over waarom je deze richting op wilt. Want motivatie is voor ons erg belangrijk.

Voorselectie

Voorselectie

Voldoe je aan de gestelde eisen? Dan nemen we telefonisch contact met je op.

Telefonisch gesprek

Telefonisch gesprek

We zijn benieuwd naar wie je bent en geven je graag meer informatie.

Eerst gesprek

Eerst gesprek

Tijdens het eerste gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen.

Assessment en 2e gesprek

Assessment en 2e gesprek

Vindt de recruiter je geschikt voor één van de traineeships? Dan ga je door naar het persoonlijke assessment. Aan de hand van dit uitgebreide assessment wordt er verder ingezoomd op je competenties. De uitslagen van het assessment bespreek je in het tweede gesprek met één van de HR Managers. Aan de hand van de resultaten en dit gesprek wordt bepaald of je mag starten met één van de traineeships.

Assessment

Assessment

Tijdens het assessment word je getest op de aanwezige competenties.

2e gesprek

2e gesprek

Aan de hand van dit gesprek wordt bepaald of je mag starten met het traineeship.

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd

Je hebt alle stappen doorlopen en mag starten met één van de traineeships.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Solliciteer nu!

Nog even verder lezen?

Nog even verder lezen?

4 redenen om naar de Quoratio Inhousedag te komen

4 redenen om naar de Quoratio ...

Een aantal keer per jaar organiseren we een inhousedag op ons kantoor in Bunnik. Waarom? Om jou als potentiële trainee kennis...

lees meer
Inhousedagen 2019

Inhousedagen 2019

Wil jij graag een kijkje nemen bij Quoratio, ons beter leren kennen én ontdekken of jij het in je hebt? Meld je dan nu aan...

lees meer
solliciteer nu!