Wil je werken en leren bij Quoratio?

Solliciteer dan voor het traineeship

Wil je ook profiteren van de voordelen van werken, de mogelijkheden van leren én starten met een nieuwe carrière? Solliciteer dan voor het traineeship bij Quoratio. Wij bieden jonge starters de mogelijkheid om een vakgericht diploma te halen en praktijkervaring op te doen bij aansprekende organisaties. Het traineeship biedt je voldoende doorgroeimogelijkheden en is een uitstekende basis voor je carrière.

Waarom zou je

solliciteren?

Enthousiast geworden over het traineeship, maar wil je graag weten waarom je zou moeten solliciteren? Dat lees je hier.

Als je niet de juiste studiekeuze hebt gemaakt of gewoon geen baan kunt vinden, is het lastig om relevante werkervaring op te doen. Daarom biedt Quoratio starters de kans zich om te scholen tot financieel medewerker, salaris- of zorgadministrateur. Dan kun je werken en leren op hbo-niveau, beschik je over een vakgericht diploma en ga je aan het werk bij aansprekende organisaties. Dit biedt een uitstekende basis voor je verdere carrière, mede omdat er bij Quoratio of onze opdrachtgevers voldoende doorgroeimogelijkheden zijn. Wacht dus niet langer en stuur ons je cv en motivatie! Dan nemen wij contact met je op.

thumb-1

Voldoe je aan de gestelde eisen

voor het traineeship van Quoratio?

Wij zijn op zoek naar mensen die zich willen specialiseren, of een andere richting in willen slaan dan de opleiding die ze hebben gevolgd. Om in aanmerking te komen voor het traineeship is het belangrijk dat je beschikt over:

Utrecht

Kickstarter small batch cardigan selvage tacos knausgaard, you probably haven't heard of them ugh quinoa humblebrag

Hoeveel plekken zijn er nog beschikbaar:

11 Traineeship Salarisadministratie
01 Traineeship Zorgadministratie

Amersfoort Houten Overvecht Utrecht Wijk bij Duurstede Bunnik Zeist Odijk Amersfoort Houten Overvecht Utrecht Wijk bij Duurstede Bunnik Zeist Odijk Amersfoort Houten Overvecht Utrecht Wijk bij Duurstede Bunnik Zeist Odijk Amersfoort Houten Overvecht Utrecht Wijk bij Duurstede Bunnik Zeist Odijk

Wij zoeken talent

in heel Nederland

Quoratio is voortdurend op zoek naar mensen met talent, in heel Nederland. 

Wij doen altijd ons best om een passende opdracht voor je te vinden. Het is dan ook zeker de moeite om je cv naar ons te versturen, ongeacht je woonplaats. Het belangrijkste is dat je beschikt over een passend profiel en de juiste motivatie.

 Solliciteer direct en wie weet kun jij op korte termijn starten met een uitdagende opdracht bij een opdrachtgever bij je in de buurt.

block-image

Wat gebeurt er

na je sollicitatie

Als na je sollicitatie blijkt dat je in aanmerking komt voor het traineeship, omdat je voldoet aan de gestelde eisen, start voor jou de verdere selectieprocedure. Deze procedure bestaat uit een drietal gesprekken en daarnaast een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. Deze tests bepalen of je door kunt naar een volgend gesprek of dat de procedure voor jou eindigt.

block-image

Wat gebeurt er

tijdens het eerste gesprek

Het eerste gesprek heeft als doel om elkaar te leren kennen. Hierbij verwachten we uiteraard wel van je dat je van tevoren goed heb nagedacht over waarom je deze richting op wilt. We maken tijdens het gesprek een inschatting of we denken dat het vak bij je past. Daarnaast is er voldoende ruimte om zelf vragen te stellen. Na het eerste gesprek volgt een tweede gesprek en daarna het eindgesprek.

block-image

Wat gebeurt er

tijdens de testfase en eindgesprek

Aan de hand van drie capaciteitentests wordt bepaald of je voldoet aan de norm van hbo-denkniveau. En op basis van de persoonlijkheidstest kunnen we je persoonlijke eigenschappen in kaart brengen. De uitkomsten worden in één van de drie gesprekken besproken, evenals jouw motivatie waarom je salarisadministrateur, zorgadministrateur of financieel medewerker wilt worden.