Het nieuwe studiejaar komt er weer aan. Of je nu je studie aan het heroverwegen bent, als starter op zoek gaat naar een traineeship of een carrièreswitch wilt maken, bij Quoratio krijgt iedereen een kans. Wij bieden traineeships aan op hbo-niveau binnen diverse vakgebieden. Dat doen we al bijna twintig jaar met veel plezier en wij hopen ook jou nog vóór de zomervakantie aan die gave baan te helpen!

Traineeship, stage of vakantiewerk?

Het mag duidelijk zijn: het eerste half jaar van 2019 is bijna voorbij… Tijd om te reflecteren of tijd voor een nieuwe uitdaging? Waar het bij de meeste bedrijven wat rustiger is in de zomer, gaan we bij Quoratio in deze periode juist gestaag en met plezier door. Waarom? In de zomertijd zoeken veel mensen een nieuwe baan, en wij willen onze potentiële collega’s daar zo goed mogelijk bij kunnen helpen. In de maanden juni, juli en augustus starten er per maand dan ook twee à drie traineegroepen op het gebied van HR- & Salarisadministratie, Zorgadministratie, Financiële Administratie en Administratie binnen de overheid.

Wat de zomer en ons traineeship met elkaar gemeen hebben? Deze vergelijking zou je zelf misschien niet direct maken, maar toch is het een hele goede. En wel om drie redenen!

1. Ze halen de beste versie van jezelf naar boven

De zon en haar vitamine D doen ons allemaal goed. Wat is er lekkerder dan met warm weer in het springen? Het haalt de vrolijkheid in een mens naar boven. Zo werkt het ook met onze traineeships. Samen met jouw Talent Development Manager zorg je ervoor dat je de beste versie van jezelf wordt. En het traineeship heeft nog meer voordelen – lees ze hier.

2. Ze laten je volop genieten

Op een terrasje of op het strand zitten met een lekker koud drankje in je hand? Check, dat is genieten! Een heerlijk ijsje ook. Het geldt ook voo ons opleidingsprogramma en de combinatie van werken & Leren waardoor je elke beter wordt. En genieten doe je ook zeker tijdens ons jaarlijkse Summerfestival. Hoe tof zou het zijn als je hier volgend jaar zelf ook bij bent? Een van de manieren waarop we garanderen dat je volop geniet van ons traineeship, de werksfeer en doorgroeimogelijkheden!

3. Ze gaan razendsnel

De zomer duurt maar een paar maanden, en is in een flits weer voorbij. Wat ook razendsnel gaat, is jouw carrière bij Quoratio. Lees bijvoorbeeld hoe Caroline snel carrière maakte binnen HR- & Salarisadministratie. Welk traineeship je bij ons ook kiest, het opleidingsprogramma duurt twee jaar. Maar vaak groei je binnen die tijd al uit tot volwaardig Junior Consultant, die klanten niet alleen helpt met het op orde brengen van de administratie, maar die ook advies geeft over procesoptimalisatie.

Klinkt dit jou als de nieuwe zomerhit van 2019 in de oren? Solliciteer dan snel!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Meer info
solliciteer nu!