Onze Consultants worden opgeleid in de verschillende facetten van Horizontaal Toezicht.

Tijdens deze vierdaagse opleiding worden consultants van Quoratio en Zorgon (zie foto bovenaan de pagina) opgeleid in de verschillende facetten van Horizontaal Toezicht. De opleiding is vormgegeven door kennis die PwC en Quoratio hebben opgedaan bij verschillende ziekenhuizen en GGZ-instellingen die zij helpen bij de implementatie en borging van Horizontaal Toezicht.

Stijn Euverman – Director PwC – en Jochem Kentgens – CEO Quoratio – (links op de foto) openen de opleiding bij PwC in Utrecht.

Tijdens de interactieve opleiding doorlopen de consultants het gehele proces van Horizontaal Toezicht. Daarbij gaan ze aan de slag met het bepalen van beheersdoelstellingen en risico’s, interne beheersing en inbedding van beheersmaatregelen in bestaande procedures. Daarnaast leren de consultants op welke manier het bestaan en werking van beheersmaatregelen wordt uitgevoerd en gedocumenteerd. Tenslotte leren ze op basis van uitgevoerde controles conclusies trekken, vervolgacties bepalen en effectief over de aanbevelingen rapporteren.

Een mooie kans voor onze consultants om hun kennis rondom Horizontaal Toezicht uit te breiden om deze vervolgens in de praktijk te brengen bij hun opdrachtgevers!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Meer info
solliciteer nu!