Voorop in ontwikkeling

Voorop in ontwikkeling

Quoratio gelooft in continue ontwikkeling als basis voor groei. Dat geldt voor onze mensen, onze klanten en ons vakgebied. Door nieuwe technologie worden andere vaardigheden en een andere mentaliteit verwacht. Daarom kijken wij verder dan diploma’s en cv’s. Het gaat ons om karakter en ambitie. Om de keuze voor het vak. Echter is het administratieve vakgebied relatief onbekend. En onbekend maakt onbemind. Daarom hebben we Quoratio Campus in het leven geroepen.

Wie is Quoratio?

Wie is Quoratio?

Quoratio is als detacheerder actief binnen de HR- & salaris-, zorg- en financiële administratie. Hierin leiden we gemotiveerd jong talent op tot specialisten die aan de basis staan van verandering of groei van afdelingen en organisaties.

In 2018 leiden we ruim 240 trainees op tot professionals in één van de administratieve vakgebieden. Zij starten hun tweejarige traineeship met een vakgerichte opleiding en gaan aan het werk bij opdrachtgevers in het hele land.

Daarnaast staan we met meer dan 100 professionals klaar om organisaties verder te helpen. Net zoals we dat nu al doen voor onder andere de Rabobank, ING, Alfa Accountants, EY, Gemeente Utrecht, Gemeente Amsterdam, Leids Universitair Medisch Centrum, Altrecht GGZ, Vitalis Woonzorggroep, Optimus primair onderwijs en de TU Delft.

De ruggengraat van de organisatie

De ruggengraat van de organisatie

Administratie is de ruggengraat van iedere organisatie. Wij zijn er van overtuigd dat organisaties die hun administratie op orde hebben, zich kunnen focussen op verbetering en groei. Hierdoor kunnen zij hun zakelijke doelstellingen halen én een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

Technologie maakt administratie alles behalve makkelijker. Veranderende wet- en regelgeving en de toename van nieuwe systemen en software volgen elkaar steeds sneller op. De juiste verbinding met experts uit het werkveld kan hierin de ideale oplossing zijn. Naast het delen van kennis kunnen zij deze theorie concreet maken met voorbeelden uit de praktijk.

 

Samenwerken met Quoratio

Samenwerken met Quoratio

Quoratio heeft tal van enthousiaste en betrokken medewerkers in dienst die graag hun expertise en ervaring delen. Dit kunnen trainees zijn, die nog niet zo lang in het vakgebied aan het werk zijn en daardoor nog veel aansluiting hebben bij studenten. Maar ook ervaren consultants of docenten die al jaren werkzaam zijn in het vak en de technologische ontwikkelingen en bijhorende uitdagingen op de voet hebben gevolgd én meegemaakt.

Wat wij kunnen betekenen:

We komen graag in contact

We komen graag in contact

We komen graag in contact

Dus, staat er een specifiek praktijk- of carrièregericht evenement op de planning waar Quoratio mogelijk een bijdrage aan kan leveren? Of wil je een keer sparren over eventuele andere mogelijkheden? Neem dan contact op met Liset Jansen of Irmy Harcksen via 030 - 604 76 99 of stuur ons een mail.

Stuur ons een mail