Ben je benieuwd of het Traineeship Zorgadministratie bij je past?

Ben je benieuwd of ons Traineeship Zorgadministratie bij je past? Bekijk dan de video waarin je meer info krijgt over het traineeship en de video van onze Consultant Hannah Sneep die werkt als DBC Adviseur. Je vind hier in ’t kort wat voor mensen we zoeken en wat je kunt verwachten van het Traineeship Zorgadministratie bij Quoratio.


Meer weten over zorgadministratie?
Wil je meer weten over het vakgebied zorgadministratie, zodat je de juiste keuze kunt maken? Wij vertellen je alles over het doel van zorgadministratie, welke taken en verantwoordelijkheden hierbij horen en wat het vakgebied zo leuk maakt.

Alles over zorgadministratie

Is dit niet wat je zoekt? Misschien is één van onze andere traineeships dan iets voor je. Bekijk onderstaande video’s en ontdek welke het beste bij je past!

Of past dit beter bij je?

Past ons Traineeship Financiële ...

Ben je benieuwd of het Traineeship Financiële Administratie iets voor jou is?

lees meer

Past ons Traineeship HR- en ...

Ben je benieuwd of het Traineeship HR- en Salarisadministratie iets voor jou is?

lees meer

Financial in de zorg

Bij werken in de zorg denk je natuurlijk aan functies als verpleegkundige en arts. Maar er zijn ook genoeg niet-medische...

lees meer

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Meer info
solliciteer nu!