Bij Quoratio staan de mensen centraal. Niet alleen de mensen voor de schermen, maar ook daarachter. Mensen met ambitie om het beste uit zichzelf te halen en niet bang zijn om fouten te maken. Mensen die voorop willen lopen in het vakgebied en graag elke dag met plezier naar hun werk gaan. Mensen die aandacht hebben voor anderen en het werk dat ze doen. En dat zie je overal in terug, zo ook in de kernwaarden.

Voorop in ontwikkeling

Wij vinden dat stilstand achteruitgang is. Daarom bieden wij mensen met ambitie de kans om zich te ontwikkelen. Leiden wij mensen op. Stimuleren we hen het beste uit zichzelf te halen. En daarom willen wij het beste uit onszelf halen. Met al die kennis en kunde ondersteunen we bedrijven bij de groei en ontwikkeling van hun administratieve processen en afdeling.

Quoratio faciliteert ontwikkeling en dat schept net zo zeer verplichtingen als kansen. Maar bij ontwikkeling hoort ook discipline en eigen verantwoordelijkheid. Maak er wat moois van.

Heb lef!

Van je fouten leer je. Van ons mag je dus fouten maken. Niet te veel natuurlijk, maar zie je een kans, grijp ‘m. We horen liever een keer sorry dan dat je alleen maar om toestemming vraagt. We hebben je niet voor niets geselecteerd en een baan aangeboden. Heb het lef om te zien wat wij in je zien.

Durf jouw kennis en kunde in te zetten voor de beste oplossing voor klanten. Lef betekent kritisch zijn en de waarheid zeggen. Ook al wil niet iedereen die altijd horen. We geven je de ruimte om je te ontwikkelen. Pak die ruimte. Val. Wij helpen je met opstaan als dat nodig is. Veel succes!

Béter

Wij zijn beter dan de rest. Dat klinkt arrogant, maar zo is het niet bedoeld. We zijn gewoon trots op hoe wij mensen zoeken, vinden en plaatsen. Hoe wij ze vervolgens opleiden en hoe wij ze een toekomstperspectief bieden door een vak te leren. Door expert te worden en te blijven.

Wij zien het daarom als onze plicht ons zelf te blijven ontwikkelen en voorop te lopen binnen ons vakgebied. Zo kunnen wij het beste inspelen op de wensen van onze klanten en hen helpen met het verwezenlijken van hun ambitie. Het is onze ambitie om verwachtingen te overtreffen. Dat maakt onze klanten beter.

Vrolijke vakkundigheid

Als je elke dag, nou ja bijna elke dag, met plezier naar je werk gaat, dan zit je op de goede plek. Quoratio is ijzersterk in het op de goede plek zetten van mensen. Bij Quoratio weten we dat vrolijke vakkundige medewerkers zorgen voor blije klanten. Onze klanten weten dat onze mensen meer brengen dan alleen kennis. Daar word je toch vrolijk van.

Aandacht, echte aandacht

Echte aandacht begint met tijd. Dus die nemen we. Voor kandidaten, voor collega’s en voor klanten. Zodat we de vraag achter de vraag horen. Zodat we anderen begrijpen. Want als je luistert kun je antwoorden, als je begrijpt kun je verrassen. Wij luisteren aandachtig naar kandidaten en zo weten we wat iemand in z’n mars heeft. Dat is vaak meer dan wat een cv doet geloven. We investeren tijd in het ontwikkelen van de juiste kennis. Door goed te luisteren naar onze klanten zorgen we dat ze kunnen profiteren van deze kennis en de meest geschikte persoon tot hun beschikking krijgen.

Zo levert aandacht verrassend veel op.

solliciteer nu!