Wil jij graag een kijkje nemen bij Quoratio, ons beter leren kennen én ontdekken of jij het in je hebt? Meld je dan nu aan voor onze Inhousedag op 12 september ons hoofdkantoor in Bunnik!

Deze dag staat in het teken van persoonlijke aandacht. Je krijgt een beter beeld van Quoratio, wie we zijn, wat we doen én wat we voor jou kunnen betekenen. Tijdens een quiz leer je nog meer over de laatste ontwikkelingen en hoe je jezelf het beste kunt profileren. Kennisdeling vinden we belangrijk en daar beginnen we vanaf de eerste dag al mee. Superhandig (en waardevol) voor je verdere carrière! En uiteraard vertellen we je alles over het vakgebied, het traineeship en de daarbij horende looppaden.

Bij de afsluitende borrel kun je de trainees en consultants alles vragen over hun ervaringen in het vakgebied en hoe het is om te werken bij Quoratio.


Heb jij het in je?

Vul de onderstaande vragen in en ontdek of je over het Quoratio DNA beschikt om in aanmerking te komen voor de Inhousedag op een van beide dagen!

 

Meld je direct aan!

Waar?
Het hoofdkantoor van Quoratio op de Regulierenring 14 in Bunnik

Programma donderdag 12 september

12:30 – 12:45 Inloop
12:45 – 13:15  Introductie Quoratio (Wat je echt van ons wilt weten!)
13:15 – 14.45  Presentatie traineeships (Financieel, Zorg, HR- en Salaris)
14:45 – 15:00 Pauze
15:00 – 15:15  Quiz; test je kennis! (Denk bijvoorbeeld aan: een Salarisadministrateur houdt zich alleen bezig met mutaties. WAAR of NIET WAAR?)

15:15 – 15.30  Afsluiting
15:30 – 16:30 Borrel

 

 


Benieuwd naar het Quoratio DNA en wat voor ons ‘in the mix’ betekent?

Bekijk de video en ontdek het!

solliciteer nu!