Wil jij graag een kijkje bij Quoratio nemen waarbij je ons én jezelf beter leert kennen? Meld je dan nu aan voor onze allereerste Inhousedag op 6 september!

Deze dag staat in het teken van (het vernieuwde) Quoratio, ons pand én jezelf. Tijdens een korte introductie krijg je een beter beeld van Quoratio, wie we zijn, wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen.

De interactieve workshop zal je aan de hand van een training inzicht geven in je eigen skills. De inzichten uit de workshop kunnen voor je ontwikkeling en de rest van je carrière van waarde zijn.

Dit alles vindt plaats in ons vernieuwde pand. En jij krijgt als één van de eersten een rondleiding. We sluiten de dag af met een hapje en drankje aan de nieuwe bar.

Heb je minimaal hbo-denkniveau, goede communicatieve vaardigheden, cijfermatig inzicht en ben je benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben? Meld je dan aan voor onze Inhousedag op 6 september op het hoofdkantoor van Quoratio op de Regulierenring 14 in Bunnik.

Meld je nu aan!

Programma
13.30 uur     Inloop en kennismaking
13.45 uur     Introductie Quoratio
15.15 uur      Pauze
15.30 uur     Workshop – Skills
17.00 uur     Borrel & hapje aan de nieuwe bar

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Solliciteer nu!
solliciteer nu!