Je hebt al een hbo-/wo-diploma

Je hebt al een hbo-/wo-diploma

Heb jij je hbo- of wo-studie afgerond en ben je op zoek naar een goed begin van je carrière? Bij Quoratio krijg je direct een vast contract en kun je relevante werkervaring opdoen bij topwerkgevers in jouw regio. Zo kun je werken en leren op hbo-niveau. Een mooi begin van je carrière!

Ben jij het talent dat we zoeken?

Ben jij het talent dat we zoeken?

Bij Quoratio kijken we verder dan je cv en vinden we persoonlijkheid en motivatie veel belangrijker. We zijn altijd op zoek naar talent dat zich persoonlijk wil ontwikkelen en op zoek gaat naar uitdagingen en nieuwe mogelijkheden. Voor jezelf én voor onze opdrachtgevers. Dus, beschik je over de juiste eigenschappen? Dan ben jij het talent dat we zoeken!

Waar ga je voor?

Waar ga je voor?

Wanneer je kiest voor een vak dat bij je past, heb je plezier in wat je doet en kun je er volledig voor gaan. Mogelijk weet je al precies wat je wilt. Dat is mooi, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Weet je nog niet precies wat je wilt? Dan helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze uit de drie mogelijke richtingen.

Wat wij je bieden

Wat wij je bieden

Met werken en leren heb je het beste van twee werelden. Want hiermee kun je geld verdienen én doorstuderen. Naast de standaard voorwaarden als een vast contract, marktconform salaris en reiskostenvergoeding hebben we je nog veel meer te bieden.

Benieuwd naar ervaringen van andere afgestudeerden?

Benieuwd naar ervaringen van andere afgestudeerden?

We geven je graag een goed beeld van wat je kunt verwachten van werken en leren bij Quoratio. Want alleen dan kun je de keuze maken die het beste bij je past. Lees daarom de ervaringen trainees die je voorgingen.

Gerben

Gerben Trainee Financiële Administratie

Ik was op zoek naar een plek waar ik mijn eerste werkervaring kon opdoen.

Lees meer
Hein

Hein Trainee Zorgadministratie

Ik ga me steeds meer bezighouden met procesverbeteringen en advies.

Lees meer
Rowan

Rowan Trainee HR- en Salarisadministratie

Bij Quoratio kan ik bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken nemen.

Lees meer

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Meer info
solliciteer nu!