Een klein stukje geschiedenis… Meer dan 15 jaar geleden opende Quoratio haar deuren. Toen nog vanuit een woonhuis in Zeist dat eigenhandig omgebouwd werd tot kantoor. Na maanden van voorbereiding in een van de slaap-, woon, eetkamers of de tuin draait het werving- en selectieprogramma op volle toeren. En gelukkig: Het Traineeship Salarisadministratie slaat goed aan. Deregulering van wet- en regelgeving, hogere eisen aan management informatie (HRI), de intrede van het cafetaria-model en toetreding van nieuwe software aanbieders in de salarismarkt zorgden voor veel vraag uit de markt.

De vraag – en daarmee Quoratio – bleef groeien. De behoefte aan het nieuw profiel medewerker bleek ook gewild in de zorg- en financiële administratie. De afgelopen jaren zijn deze vakgebieden toegevoegd aan onze dienstverlening. Marijn Jansen was de eerste medewerker van Quoratio in de zorg (cure), Jessie Schaap-Post volgde snel daarna in de care en Ruben Oost debuteerde als medewerker in de financiële administratie. En met succes, wat vooral te danken is aan de inzet van onze medewerkers en partners.

Wat begon met een idee van twee collega’s is uitgegroeid tot een onderneming met 50 interne medewerkers en meer dan 500 consultants en experts aan het werk bij opdrachtgevers in heel Nederland.

De afgelopen jaren is er veel veranderd, wat niet veranderd is, is ons bestaansrecht. Quoratio biedt mensen een goede carrière(start) en een leuke werk- en leeromgeving; én haar opdrachtgevers talentvolle gemotiveerde professionals die naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijk vlak de werkvloer verrijken.

 

solliciteer nu!