Algemene informatie

  • Naam: Matthijs

  • Woonplaats: Veenendaal

Achtergrond

De trainees bij Quoratio hebben zeer uiteenlopende studies gevolgd. Sommigen hebben al raakvlakken met zorgadministratie, maar mensen met studies als Creatieve Therapie, Geschiedenis en Communicatie kunnen ook prima bij ons terecht. Matthijs neemt je mee in zijn jaar als trainee.

Matthijs is in 2015 gestart met het Traineeship Zorgadministratie en is daarna aan de slag gegaan bij Reinier van Arkel waar hij op de frontoffice aan het werk ging. Inmiddels is hij Consultant geworden bij Quoratio en werkzaam bij GGNet in de functie van Zorgcontroller.

Ik ben geboren en getogen in Gorinchem en ben na mijn middelbare school gestart met de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Dat ik toen al interesse had in de zorg (Geestelijke Gezondheidszorg) was wel duidelijk. Hoewel ik er halverwege mijn studie achter kwam dat dit toch niet helemaal de richting was die ik op wilde, heb ik de studie toch afgerond met het idee om daarna een andere weg in te slaan.

Ik had en heb duidelijk affiniteit met de zorg.

Na mijn afstuderen ben ik op zoek gegaan naar een kans om iets nieuws te leren. Een traineeship was voor mij een logische keuze, omdat dit de kans was om mezelf te ontwikkelen en relevante praktijkervaring op te doen. Dit leek mij ideaal, omdat ik er dan ook meteen achter kon komen welke richting ik precies op wilde.

Benieuwd naar andere ervaringen?

Wij geven je graag een realistisch beeld van wat je kunt verwachten van een traineeship bij Quoratio. Daarom delen wij graag nog meer ervaringen van trainees, consultants en oud-collega's met je. Zij kunnen je als geen ander vertellen hoe zij het traineeship hebben ervaren en wat het hen heeft gebracht.

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Meer info
solliciteer nu!