Algemene informatie

  • Naam: Petra

  • Woonplaats: Voorburg

Petra volgde het Traineeship Salarisadministratie en is daarna direct bij Quoratio in dienst getreden als payroll consultant. Na in zes jaar tijd diverse opdrachtgevers te hebben geholpen namens Quoratio, is ze nu werkzaam als Senior payroll service specialist bij Robeco.

Na zes jaar heb ik het Quoratio nest verlaten en ben ik aan de slag gegaan bij Robeco.

Hoe is je loopbaan bij Quoratio verlopen?
Mijn traineeship verliep iets anders dan voor de meeste trainees, het was een intensief programma. Na vier drukke weken ben ik aan de slag gegaan bij Quoratio, en heb ik namens hen voor veel klanten gewerkt. Mijn eerste opdracht als payroll consultant was bij de gemeente Rotterdam, hier heb ik echt de salarisadministratie leren kennen. Na twee jaar ben ik voor het Erasmus Medisch Centrum aan de slag gegaan, waar ik heb geholpen en geadviseerd bij de overgang op een ander softwarepakket. Anderhalf jaar later heb ik een jaar intern als opleidingscoördinator gewerkt. Via Van Oord en het Catharina Ziekenhuis heb ik na zes jaar het Quoratio nest verlaten en ben ik aan de slag gegaan bij Robeco.

Wat doe je nu bij Robeco?
Bij Robeco ben ik senior payroll service specialist. Dit houdt in dat ik, samen met mijn twee collega’s, verantwoordelijk ben voor de payroll afdeling. Natuurlijk hebben we alle drie een andere focus, ik heb veel te maken met grensoverschrijdende werknemers en kijk veel naar procesverbetering. Wanneer er een werknemer gaat starten bij een nieuw te openen vestiging ben ik hier nauw bij betrokken. Dit zijn niet altijd gemakkelijke vraagstukken, maar dat geeft me veel uitdaging.

Quoratio kijkt echt naar je persoonlijke kant.

Hoe kijk je terug op je tijd bij Quoratio?
Quoratio kijkt erg naar je persoonlijke kant en probeert voor iedereen de beste rol te vinden. Hierdoor leer je erg goed wie je bent en wat je kunt, want iedereen is uniek. Tijdens het (korte) traineeship heb ik veel geleerd. Maar ook tijdens mijn overige jaren bij Quoratio ben ik veel wijzer geworden en heb ik een leuke tijd gehad: bij Quoratio heerst een sfeer van we doen het samen, we hebben het leuk met elkaar, we vieren feest met elkaar maar ondertussen werken we keihard.

Benieuwd naar andere ervaringen?

Wij geven je graag een realistisch beeld van wat je kunt verwachten van een traineeship bij Quoratio. Daarom delen wij graag nog meer ervaringen van trainees, consultants en oud-collega's met je. Zij kunnen je als geen ander vertellen hoe zij het traineeship hebben ervaren en wat het hen heeft gebracht.

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Meer info
solliciteer nu!