Algemene informatie

  • Naam: Lotte

  • Woonplaats: Utrecht

Achtergrond

De trainees bij Quoratio hebben zeer uiteenlopende studies gevolgd. Sommigen hebben al raakvlakken met salarisadministratie, maar mensen met studies als Creatieve Therapie, Geschiedenis en Communicatie kunnen ook prima bij ons terecht. Laat je meenemen in het verhaal van Lotte.

Ik kom oorspronkelijk uit de Meern en woon nu in Utrecht. Mijn studieloopbaan is gestart in Nijmegen, maar toen bleek dat mijn studiekeuze niet de juiste was, ben ik hiermee gestopt en een tijdje gaan werken. Omdat ik voor mezelf nog niet duidelijk had welke richting ik op wilde heb ik voor een grote verzekeringsmaatschappij gewerkt.

Omdat ik nog niet helder had welke kant ik op wilde heb ik voor een hele brede studie gekozen.

Uiteindelijk ben ik in Wageningen gaan studeren en wonen, waar ik de bachelor Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen heb afgerond. Een brede studie waarbij zowel de bedrijfskundige als de consumentenkant aan bod komt. Zeker omdat ik voor mezelf nog niet helder had wat ik wilde was dit ideaal, want hiermee kon ik nog alle kanten op. Tijdens de studie werden heel uiteenlopende onderwerpen besproken, van marketing en sociologie tot consumentengedrag. Na mijn studie ben ik een half jaar gaan reizen in Australië en Nieuw-Zeeland en heb ik een tijdje in Berlijn gewoond, waar ik Duits leerde. Omdat ik na terugkomst niet meer fulltime wilde studeren en nog geen master wilde volgen, ben ik gaan solliciteren.

Benieuwd naar andere ervaringen?

Wij geven je graag een realistisch beeld van wat je kunt verwachten van een traineeship bij Quoratio. Daarom delen wij graag nog meer ervaringen van trainees, consultants en oud-collega's met je. Zij kunnen je als geen ander vertellen hoe zij het traineeship hebben ervaren en wat het hen heeft gebracht.

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Meer info
solliciteer nu!