Algemene informatie

  • Naam: Cindy

  • Woonplaats: Hoofddorp

Cindy heeft in 2007 het Traineeship Salarisadministratie doorlopen, is daarna teamleider salarisadministratie geworden bij accountantskantoor Accon AVM en is vanaf november weer bij Quoratio in dienst als payroll consultant en docent PDL.

Wat deed je bij Accon AVM?
Ik ben in 2008 bij Accon AVM begonnen als salarisadministrateur. Ik deed de salarisadministratie voor ruim 130 klanten en gaf presentaties bij klanten over Unit4 en Loket.nl. Ik kreeg de mogelijkheid om door te groeien tot adviseur of teamleider. Het teamleiderschap leek mij interessant. Ik heb daarom mijn laatste jaar bij Accon AVM gewerkt als teamleider salarisadministratie. Dan komt er een hoop extra werk op je bord. Naast inhoudelijke werkzaamheden ben je ook bezig met beoordelings- en functioneringsgesprekken, communicatie met andere afdelingen en commerciële activiteiten, zoals het binnenhalen van nieuwe klanten.

Ik werd tijdens mijn traineeship echt uitgedaagd.

Hoe ben je hier terecht gekomen?
Ik heb zelf bij Accon AVM gesolliciteerd na mijn traineeship. Tijdens mijn traineeship bij Quoratio heb ik gewerkt bij Deloitte Nederland en Quinto Groep. Ik werd tijdens mijn traineeship echt uitgedaagd. Ik moest meteen aan de slag en mocht veel dingen zelf uitzoeken. Na zes weken kreeg ik al mijn eigen pakket. Ik weet nog wel dat ik een pensioennota van een metaalklant binnenkreeg met de vraag om die te controleren. Ik had alleen geen idee hoe, dus heb ik zelf het pensioenfonds gebeld voor uitleg. Gelukkig waren zij bereid om mij te helpen.

Het was een zwaar jaar, maar ik durf te stellen dat ik nog nooit zoveel heb geleerd in zo’n korte tijd. Omdat ik dichter bij huis wilde werken, ben ik verder gaan kijken. Door mijn werkervaring bij Deloitte en Quinto Groep kon ik bij Accon AVM meteen starten als salarisadministrateur en niet als junior.

Het traineeship heeft mij echt een carrière gebracht.

Hoe kijk je terug op het traineeship?
Het traineeship heeft mij echt een carrière gebracht. Ik heb op de pabo gestudeerd, maar er was weinig uitzicht op een vaste baan in het onderwijs in mijn omgeving. Na twee jaar wilde ik vast werk. Ik heb toen gesolliciteerd op het traineeship, maar had niet zo’n goed idee wat ik ervan kon verwachten. Al snel kwam ik erachter dat ik het vakgebied erg interessant vond en dat ik een systeemgeek ben. Ik vind het leuk om van salarissoftware, zoals Unit4, alle functies te begrijpen. Daarnaast viel mij al snel op dat Quoratio goed voor je zorgt. Het is een prettig bedrijf, er wordt naar je geluisterd en er heerst een informele sfeer. Dat is dan ook voor mij de reden om na zeven jaar weer terug te keren bij Quoratio.

Benieuwd naar andere ervaringen?

Wij geven je graag een realistisch beeld van wat je kunt verwachten van een traineeship bij Quoratio. Daarom delen wij graag nog meer ervaringen van trainees, consultants en oud-collega's met je. Zij kunnen je als geen ander vertellen hoe zij het traineeship hebben ervaren en wat het hen heeft gebracht.

Petra

Petra

Na zes jaar heb ik het Quoratio nest verlaten en ben ik aan de slag gegaan bij Robeco.

Lees meer
Karin

Karin

Ik heb nu echt de baan van mijn dromen!

Lees meer
Bianca

Bianca

Ik ging met artsen in gesprek om het probleem bij de basis aan te pakken.

Lees meer

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Solliciteer nu!
solliciteer nu!