Hoe hebben trainees, consultants en oud-collega's het traineeship ervaren?

Wij geven je graag een realistisch beeld van wat je kunt verwachten van een traineeship bij Quoratio. Daarom delen wij graag nog meer ervaringen van trainees, consultants en oud-collega’s met je. Zij kunnen je als geen ander vertellen hoe zij het traineeship hebben ervaren en wat het hen heeft gebracht.

Trainees

Onze trainees nemen je mee in hun ervaring. Ze vertellen je alles over hun achtergrond en hoe zij het traineeship vonden. Van de selectieprocedure en de eerste plaatsing bij de opdrachtgever tot de groei die ze hebben doorgemaakt.

Consultants

Onze consultants nemen je mee in de wereld van de consultants en hoe het is om te werken voor Quoratio. Sommige van hen hebben het traineeship gevolgd en anderen zijn direct als consultant bij Quoratio in dienst getreden.

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Meer info
solliciteer nu!