Heb jij een magische klik met Quoratio?

Op 23 en 24 november 2018 zijn wij weer aanwezig op De Nederlandse Carrièredagen, dit keer in de Werkspoorkathedraal in Utrecht!

Bij Quoratio kijken wij niet naar cv of achtergrond, maar vooral naar jou als persoon en je vaardigheden. Deze vaardigheden zullen tijdens de Carrièredagen dan ook bij ons centraal staan. Benieuwd of wij een match zijn? Wij hebben de trucs in huis om te weten of er een magische klik is tussen jou en Quoratio.

Daarnaast kun je uiteraard ook met al je (inhoudelijke) vragen bij ons terecht. Tijdens deze dagen staat een een enthousiast team van Recruiters en Consultants klaar die al jouw vragen kunnen beantwoorden!

Dus, genoeg reden om aankomende vrijdag of zaterdag langs te komen bij stand 32. Het belooft een spektakel te worden waarbij de vonk zomaar over kan slaan. Tot dan!

Meer informatie en inschrijven

Kan jij niet wachten tot de Carrièredagen en wil je direct solliciteren? Dat kan via onderstaand formulier en wie weet kom je nog deze week op gesprek!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Meer info
solliciteer nu!