Een aantal keer per jaar organiseren we een inhousedag op ons kantoor in Bunnik. Waarom? Om jou als potentiële trainee kennis te laten maken met onze organisatie. We leren elkaar beter kennen en je ontdekt of jij het in je hebt! Mocht je nog twijfelen of de inhousedag of het traineeship van Quoratio iets voor jou is? Na het lezen van deze blog met 4 redenen om naar de Quoratio inhousedag te komen, weet je het zeker: daar wil ik bij zijn!

Start nu jouw carrière bij Quoratio

Een unieke kans voor iedereen met ambitie, het traineeship van Werken en Leren! Tijdens het traineeship ga je aan het werk bij top werkgevers en is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van vaardigheidstrainingen en persoonlijke begeleiding. Zo beschik je na je traineeship niet alleen over relevante kennis, maar ook over relevante werkervaring én mooie organisaties op je cv. Maar is Werken en Leren wel iets voor jou? Ontdek het op een van onze volgende inhousedagen!

1. Kom meer te weten over de inhoud van onze traineeships

Een traineeship binnen HR- & Salarisadministratie, Financiële Administratie of Zorgadministratie? Op onze website vind je daar al de nodige informatie over. Tijdens de inhousedag kom je nog meer te weten over de inhoud van de diverse traineeships. Wil je weten welke trainingen je kunt volgen, de loopbaanpaden die jou helpen om razendsnel door te groeien tot consultant en hoe je dag of werkweek eruit ziet? In een notendop ben je volledig op de hoogte!

Ik was op zoek naar een plek waar ik mijn eerste werkervaring kon opdoen en die vond ik bij Quoratio. – Gerben, trainee Financiële Administratie

2. Ontmoet onze collega’s die ervaringen met je kunnen delen

De inhoud is natuurlijk super belangrijk, maar ervaringen van voorgangers even meer! Hoe zijn andere trainees met ons in aanraking gekomen, hoe is hun ervaring tot nu toe en wat zijn zijn/haar vervolgstappen? We vertellen je graag vanuit meerdere invalshoeken wat het traineeship voor jou kan betekenen. Kan je niet wachten tot de inhousedag? Dan kun je hier alvast een aantal ervaringen lezen.

Quoratio luistert naar je en stimuleert je verdere ontwikkeling. – Rosalie, trainee Zorgadministratie

3. De ideale mogelijkheid om al je vragen te stellen

Het moment om al je vragen te stellen! Aan medetrainees, consultants, recruitment, maar ook sales en HR. Wil je bijvoorbeeld weten hoe snel je zou kunnen starten? Wat een eerste project kan zijn? Bij welke mogelijke klanten je zou kunnen werken en hoe je jouw eigen loopbaanpad het beste zou kunnen inrichten? Schroom niet en stel al je vragen.

Een tip voor een toekomstige trainee? Stel al je vragen, hoe ‘gek’ ze ook zijn! Je kunt nooit te veel vragen stellen. De antwoorden maken jou beter in je werk! – Juliette, trainee Zorgadministratie

We schreven al eens een aantal blogs die jou verder helpen binnen je carrière:

4. Neem een mega leuke goodie bag mee naar huis

Ja, dat is altijd weer een verrassing! Maar wat zeker is, is dat jij een mega leuke goodie bag mee naar huis krijgt. Wat daar inzit? Dat verklappen we natuurlijk nog niet. Ben je nieuwsgierig naar de inhousedag, wat onze trainees zoal meemaken? Volg ons op Instagram en ontdek wie deze week de take-over doet.

Zien we jou ook op 12 september? Schrijf je direct in!

 

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Meer info
solliciteer nu!