Succes realiseren met je cv… we horen je denken: hoe moet deze eruit zien? Wat zet ik er wel en niet in? Hoe maak ik indruk maar laat ik toch ook mezelf zien? Oh, en heb ik in deze tijden nog wel echt een cv nodig? Geen stress! In deze blog helpen we jou op weg met 3 tips. Binnen no-time staat jouw cv als een huis en weet je ook nog eens die felbegeerde baan in de wacht te slepen.

  1. Wees jezelf en wees eerlijk

We kunnen het niet mooier maken dan het is. Als jij op gesprek komt, willen we ook graag jou zien. Op onze beurt zijn we ook altijd transparant naar jou. Jezelf laten zien, hoe doe je dat dan? Je cv is een mooie combi van jou als persoon, je werkervaring en opleidingen. Maar besteedt ook voldoende aandacht aan de soft skills die je hebt. Geef aan waar je blij van wordt, waar je goed in bent en waar jij voor de organisatie van waarde kan zijn! Je moet maar zo denken: I’m not weird, I’m limited edition.

  1. Benadruk je sterke kanten, maar wees ook realistisch

Bij de vorige tip kwam dit al even naar voren. Misschien wel een van de belangrijkste tips om succes te realiseren met je cv is het benadrukken van je sterke kanten! Of je nu een open sollicitatie verstuurt of reageert op een vacature, de organisatie moet het gevoel krijgen dat hun uitdagingen bij jou in goede handen zijn. Benoem bijvoorbeeld een aantal projecten, de systemen waar je goed mee overweg kan en wellicht een aantal successen die je al gehaald hebt. Everyone has strenghts & weaknesses, the power is to show them both!

  1. Deel je (financiële) ambitie!

Bij Quoratio geven we medewerkers de kans een tweejarig ontwikkeltraject te volgen, werken & leren noemen we dat. Voor ons is jouw ambitie dus nog belangrijker dan jouw verleden. Hoe ziet jouw droombaan eruit? Wat heb je hiervoor nodig? Wat zoek je in een werkgever en hoe wil je hierin gefaciliteerd worden? Bedenk dat dit geen ellenlang verhaal hoeft te zijn. Vaak spreekt een quote, foto of video ook genoeg tot de verbeelding. Ons rest eigenlijk nog maar een ding te zeggen: deel je ambitie! Big results require big ambitions.

Een in onze ogen laatste gouden tip: val op! Heb je design skills? Laat ze dan zien! Heb je die
niet, vergeet dan niet dat LinkedIn jou onwijs goed helpt bij het visueel maken van je cv of neem contact op met een van onze recruiters die voor je klaar staan.

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Enthousiast geworden? Kom meer te weten over onze traineeships!

Neem nu die stap naar een nieuwe carrière en meld je aan voor één van onze traineeships. Weet je nog niet naar welke van de 3 je voorkeur uitgaat? Geef dan aan dat je geen voorkeur hebt, dan gaan we samen onderzoeken welke het beste bij je past!

Meer info
solliciteer nu!